Gestart ter vernieuwing van de traditionele jaarmarkt is de LEF-markt ondertussen aan zijn 8ste editie toe! Laat je inspireren voor unieke, handgemaakte producten en verse, lokale lekkernijen in een gezellige context! Kom dan naar de LEF-markt op zaterdag 22 juni van 10u tot 14u in Kaprijke!

Omwille van de werken op het Plein verhuizen we dit jaar naar de Boerenmarkt in de Voorstraat. Op deze markt vind je een gevarieerd aanbod van lokale ondernemers, makers en kunstenaars die hun passie en talent met je delen. Van handgemaakte sieraden en kleding tot verse groenten en fruit, ambachtelijke broodwaren en heerlijke streekproducten, er is voor ieder wat wils.

Tijdens het Kermisweekend zijn er tal van activiteiten. Zo kan je op vrijdagavond naar de kinderfuif en afterwork, op zaterdagmiddag is er nog een kindervoorstelling,… Bekijk het allemaal op www.kaprijke.be

Heb je interesse om deel te nemen als standhouder aan de LEF-markt? Schrijf je dan in via dit online-formulier en dan zien we elkaar binnenkort.

Similar Posts