Angär wil creatievelingen en nieuw ondernemerschap richting duurzaamheid in onze streek stimuleren. Waardering voor wat er is en samenwerkingen een platform bieden, vinden we heel belangrijk. En onszelf ook durven uitdagen. Daarom organiseren we op 11 en 12 november in Den Gouden Leeuw het Film.Food.Fest. Twee dagen lekker lokaal eten, maar ook inspireren.

Vrijdag 11 november om 19u30 vertonen we de internationale docu “Not your Bee” van Dimi Dumortier waarbij de Bijenwerkgroep uit Bassevelde in beeld komt met hun wilde bijen-project. Hendrik Haers van deze is aanwezig om na de film vragen te beantwoorden.

Tijdens de Boerenmarkt op zaterdag 12 november zal Brouwerij Angarde de Gouden Leeuw ook openhouden en kan je er terecht van 10u tot 14u voor Beer&Burgers. Lokaal uiteraard!

Zaterdag 12 november om 19u30 vertonen we de Ceres-bekroonde docu “Voedselbossen” van Louis De Jaeger. De Verwildering, een permacultuur plantenkwekerij uit Vinderhoute, komt ook in de docu in beeld komt. We hebben Michiel van De Verwildering uitgenodigd om na de film in gesprek te gaan met de aanwezigen.

Het Film.Food.Fest is een initiatief van Voedsel Anders die op een fijne én hoopvolle wijze wil inspireren over voedselsystemen.

Similar Posts