Contact  >>  Angar

Contact

Contacteer ons

Volg ons

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin

Wat lefgozers zeggen

Frapa
Frapa
Lees verder
De start van de samenwerking verliep parallel met onze opstart. Hierdoor zijn onze producten in Kaprijke en omstreken veel bekender geworden. We vinden de initiatieven van Angär heel tof. Vol lef, pit en lokaal! Ook de afspraken verlopen correct met wederzijds begrip. Formitastische samenwerking!
​Bart Van Laere
​Bart Van Laere
Bakkerij BAAB
Lees verder
​Vorig jaar tijdens de 10-daagse popup van Angär, voor ik met mijn bakkerij gestart was, kon ik een assortiment uittesten op een breed publiek. Nu ik bezig ben met mijn bakkerij kan ik tijdens de Angär-weekends mijn nieuwe creaties laten proeven. Angär is mijn proeflabo. Dankzij hen kom ik in contact met andere makers waarmee ik nu ​samenwerk.
Angelique
Angelique
Chouette Colette
Lees verder
Duurzaam, ecologisch en lokaal. Dat zijn principes waar mijn winkeltje van bij de start voor gaat. Ik heb graag persoonlijk contact met de koper van mijn kledij. Angär biedt me de mogelijkheid om een ruimer publiek te bereiken. Ik hou van de sfeer, de contacten en het sociale karakter.
Herman
Herman
Cowboys & Lasers
Lees verder
De losse sfeer van Angär heeft mij de kans gegeven om op een ongedwongen manier mijn creaties tentoon te stellen. Mede hierdoor kwam ik met diverse mensen in contact waar ik achteraf opdrachten voor heb uitgevoerd.
Studio Tiff
Studio Tiff
Lees verder
Ik ervaar de samenwerking met Angär als een springplank om te groeien als ondernemer. Ik vind het ook heel leuk om door de samenwerkingen nieuwe mensen te leren kennen.
Brouwerij Broers
Brouwerij Broers
Lees verder
De samenwerking met Angär matcht volledig met onze visie. We zijn een brouwerij die enkel met lokale ingrediënten werkt om het transport te beperken en elkaar lokaal te versterken. Bij Angär komen onze biertjes volledig tot hun recht.
Previous
Next
Scroll naar top