Over Angär

Platform voor creatievelingen.

Wat is angär?

Platform voor creatievelingen

Een hangar is een gebouw dat dienstdoet als opslagplaats voor vliegtuigen. ‘Angär’ is precies dat… maar dan niet voor vliegtuigen maar voor lokale talenten en creatieve hoogvliegers.

Angär biedt ondernemende creatievelingen de kans om hun product of talent op hun eigenwijze manier voor te stellen aan een ruimer publiek.  

Tegelijk bieden we alle bezoekers zowel de kans om met een gerust gemoed zowel duurzame food als non-food producten aan te schaffen. Producten met een verhaal en een LEF stempel.

Waarom angär?

Stimuleren en waarderen?

Initiatieven met LEF verdienen meer aandacht
Angär richt zich uitdrukkelijk op nieuw ondernemerschap en nieuwe dragers van de landelijke identiteit.

Creatieve, progressieve ondernemende jonge mensen kunnen ook botvieren buiten de steden. Angär geeft hen een duwtje in de rug en ondersteunt hen waar nodig.

Ons platform stimuleert om creatief te zijn op gebied van samenwerkingen, uitwisseling van expertise en het verwerven van financiering.


lokale aanbod

Boerenmarkt Kaprijke

Boerenmarkt Kaprijke, elke zaterdag van 9u30-12u30 

Angär biedt ook een fysiek platform voor lokale lefgozers. Ze kunnen elke week hun producten aanbieden op de lokale markt.

Boerenmarkt Kaprijke heeft LEF en is Lokaal, Ecologisch en Fair!

Angär shop


ONTDEK DE PRODUCTEN VAN ONZE LEFGOZERS

Contacteer ons met al je vragen.

Angär is zowel in de fysieke als digitale wereld actief en neemt zijn trekkersrol heel serieus. Contacteer ons of volg ons om alles te ontdekken over onze platformen en hoe we Lokale, Ecologische en Faire initiatieven ondersteunen, stimuleren en mee helpen opstarten.