Den Boerenmarkt

Lokale en eerlijke producten op de wekelijkse markt.

Lokaal

Boerenmarkt Kaprijke

Boerenmarkt Kaprijke, elke zaterdag van 9u30-12u30 

WAAR?

De Boerenmarkt kan je wekelijks vinden in het centrum van Kaprijke. Op een leuk pleintje onder de bomen hebben we de ideale setting en sfeer voor onze markt met lokale producten. De Boerenmarkt is te vinden achter het Oud Stadhuis, Voorstraat 1.

Gratis parkeergelegenheid vind je tevens in het centrum van Kaprijke (zowel in de Voorstraat als rond het Plein). Fietsenstalling vind je aan het Oud Stadhuis en ook een openbare paal met fiets-herstelmateriaal.

lokaAL aanbod

Boerenmarkt Kaprijke

Er is een aanbod bestaande uit zowel food als non-food. De nadruk ligt op korte keten, lokale starters en creatievelingen. Van Aardappelen tot Zuivelproducten … Prachtig lokaal.

Boerenmarkt Kaprijke heeft LEF en is Lokaal, Ecologisch en Fair!

Volg alle recente info, acties en nieuwtjes over de Boerenmarkt op Facebook Boerenmarkt Kaprijke

Tip: Breng zeker ook jouw UitPAS mee want bij Boerenmarkt Kaprijke kan je punten sparen en 6 punten inruilen voor een unieke boodschappentas.

Boerenmarkt Kaprijke, elke zaterdag van 9u30-12u30 

Boerenmarkt Kaprijke, een organisatie van vzw Plan B in samenwerking met Gemeente Kaprijke, Frapa-Geitekazen, De Poldermol, hoeveslagerij ‘t Pauwenhof, boerderijwinkel Van Eigen Kweek, artisanale bakker BaaB, koffie Quin, de Mosselkar, Rib&Kip, Miraflores, Klein Gepluk en brouwerij Angarde.

Contacteer ons met al je vragen.

Angär is zowel in de fysieke als digitale wereld actief en neemt zijn trekkersrol heel serieus. Contacteer ons of volg ons om alles te ontdekken over onze platformen en hoe we Lokale, Ecologische en Faire initiatieven ondersteunen, stimuleren en mee helpen opstarten.

Micheline

Trekker, duwer & stichter

Koen

Trekker, duwer & stichter