Den Boerenmarkt

Lokale en eerlijke producten op de wekelijkse markt.

Lokaal

Boerenmarkt Kaprijke

Boerenmarkt Kaprijke, elke zaterdag van 9u30-12u30 

WAAR?

Tijdens de winterperiode kan je in en voor het Oud Stadhuis (Plein 1, Kaprijke) terecht voor de Boerenmarkt. Onder de gewelven van deze prachtige locatie kan je op een ongedwongen manier met de locale producenten kennismaken. Van april tem september is het pleintje naast het Oud Stadhuis de locatie om in de lente-& zomerzon op de Boerenmarkt te struinen.

lokaAL aanbod

Boerenmarkt Kaprijke

Er is een aanbod bestaande uit zowel food als non-food. De nadruk ligt op korte keten, lokale starters en creatievelingen. Van Aardappelen tot Zuivelproducten … Prachtig lokaal.

Boerenmarkt Kaprijke heeft LEF en is Lokaal, Ecologisch en Fair!

“Het geeft zoveel meer voldoening dat onze verse, volle en voedzame koemelk helemaal tot haar recht komt in onze eigen ijsbereidingen, yoghurt en desserts.”

Van Eigen Kweek

Boerenmarkt Kaprijke, een organisatie van vzw Plan B, gemeente Kaprijke en de standhouders BaaB, Frapa-Geitekazen, Klein Gepluk, Miraflores, microbrouwerij Angarde, Koffie Quin, Boerderijwinkel Van Eigen Kweek, Hoevebakkerij Den Bunder en Hoeveslagerij ’t Pauwenhof

Boerenmarkt Kaprijke, elke zaterdag van 9u30-12u30 

Volg alle recente info, acties en nieuwtjes over de Boerenmarkt op Facebook Boerenmarkt Kaprijke

Tip: Breng zeker ook jouw UitPAS mee want bij Boerenmarkt Kaprijke kan je punten sparen en 6 punten inruilen voor een unieke boodschappentas.

Contacteer ons met al je vragen.

Angär is zowel in de fysieke als digitale wereld actief en neemt zijn trekkersrol heel serieus. Contacteer ons of volg ons om alles te ontdekken over onze platformen en hoe we Lokale, Ecologische en Faire initiatieven ondersteunen, stimuleren en mee helpen opstarten.