Algemene voorwaarden

Gebruiksvoorwaarden

GEBRUIKSVOORWAARDEN

  1. Iedereen die bestelt via de site van Angär, gaat uitdrukkelijk akkoord met de algemene gebruiksvoorwaarden en bevestigt via de bestelling een natuurlijk en handelingsbekwaam persoon te zijn. De algemene voorwaarden worden onder een aparte rubriek ‘algemene voorwaarden’ gepubliceerd en kunnen ten allen tijden geconsulteerd worden. Voor het afrekenen van een bestelling worden de algemene voorwaarden nogmaals geplaatst. Door op de knop ‘afrekenen’ te klikken, verklaart de consument akkoord te gaan met de algemene gebruiksvoorwaarden.
  2. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op ieder te koop aangeboden product van de webshop en op iedere overeenkomst op afstand die gesloten wordt tussen de webshop van Angär en de consument.
  3. De algemene voorwaarden die van toepassing zijn, zijn steeds deze die op het ogenblik van de bestelling gepubliceerd zijn. Indien één van de voorwaarden uit de algemene verkoopsvoorwaarden niet rechtsgeldig zou zijn, blijven de overige voorwaarden wel volledig van toepassing.
  4. De consument is zelf verantwoordelijk voor het correct doorgeven van zijn persoonsgegevens, leveringsadres, facturatieadres en leveringsmethode.
  5. Bestellingen kunnen enkel geplaatst worden in het kader van niet-beroepsmatige context van de consument. Indien u zelfstandige bent en de producten in een beroepsmatig kader wenst aan te kopen, dient er vooraf contact opgenomen te worden Angär via e-mail.
  6. Bezoekers of consumenten van de site mogen kosteloos alles bekijken en afdrukken voor persoonlijk gebruik. Het gebruik van informatie of foto’s voor commerciële doeleinden is niet toegestaan.
  7. Deze gebruiksovereenkomst is opgesteld in het Nederlands. In geval van onduidelijkheid kan u steeds mailen om meer informatie te vragen, maar de Nederlandstalige tekst blijft steeds geldig.
  8. Het Belgisch recht is van toepassing.

Contacteer ons via info@angar.be