Wie komt er het Plein van Kaprijke tijdens het weekend van 26-28 augustus onveilig maken?

Na Kopenhagen is het de beurt aan Kaprijke om een proloog te organiseren. Vrijdag 26 augustus mag iedereen, die recht kan blijven op 2 wielen, een poging wagen om eeuwige roem in het Meetjesland te behalen. Wie wint over een verkeersvrij parcours van 3,9 km? A simple farmer’s son from Belgium bewees eerder al dat de topfavoriet niet altijd zegeviert! Om 18u is het eerst aan de kleinsten (tot 12 jaar), en vanaf 19u mogen de volwassen bolides zicht uitleven. Nakaarten kan aan de bar, alwaar cols kunnen worden beklommen tussen de 5 en de 11 procent.

Kaprijke Keiremesse met proloog op vrijdag 26 augustus (18u voor kinderen en van 19u-21u voor volwassenen). Inschrijven kan vanaf nu hier

De Kameleons komen zaterdag 27 augustus naar Kaprijke!! Onder de naam ‘Kameleons’ brengt het Adegems volkstheater ‘guerrillatheater’. Bij grote publieksevenementen improviseert het team straatacts tussen en met het publiek.

‘s Avonds wacht jullie een surprise-optreden en om 21u brengt MILVUS bedienend van losgeslagen drums, 90’s gitaren en een ronkende bass een eigenzinnige visie op muziek in songs. Nu weer gevoelig en virtuoos, dan weer rechtdoor, even eerlijk als het leven zelf.

Afterparty bij DJ Freddy (oboy) in het Oud Stadhuis: voor jong&oud en iedereen die van muziek houdt!

Zondagmiddag 28/8 is er terug spel & plezier voor kinderen met openluchtterras. In het Oud Stadhuis is DJ Freddy terug paraat vanaf 17u met zijn discobar. Om 18u verwacht Tim De Roo, de Gentse singer-songwriter uit Maldegem, met zijn vrolijke popdeuntjes met zwart-humoristische ondertoon.

Nadien is het plein gevuld met de catchy mix van rock, country & blues van Guy & The Horsemen.

Programma augustuskermis

Vrijdag 26/08 
18u Proloog voor kinderen (vooraf inschrijven
19u Proloog voor volwassenen (vooraf inschrijven)

Zaterdag 27/08 
13u spel & plezier voor kinderen (doorlopend) met openluchtterras
14u Guerrilla theater ‘De Kameleons’ (tussen het publiek)
18u Surprise band (optreden)
20u DJ Freddy (Oud Stadhuis)
21u MILVUS (optreden)

Zondag 28/08 
13u spel & plezier voor kinderen (doorlopend) met openluchtterras
17u DJ Freddy (Oud Stadhuis)
18u Tim De Roo (optreden) 20u Guy Reed and the Horsemen (optreden)

Similar Posts