Zaterdag 4 en zondag 5 juni ’22 zijn het Angarde Brouwerijfeesten te Kaprijke. De brouwerij voorziet een totaalervaring voor de bezoeker met 7 eigen bieren en verschillende andere bieren van lokale brouwerijen uit de buurt. Slagerij ‘t Pauwenhof heeft verschillende vleesproducten met bier voorbereid. Er is de mogelijkheid tot foodpairing door Jürgen Kookt. Verschillende creatieve standhouders zijn van de partij om hun waren voor te stellen en voor de kinderen is er een springkasteel, petanque, boomhut … Goes en Goes komt spelen zaterdag 4 juni om 16u en Face Your Fears om 20u. Op zondag 5 juni om 11u30 start Iskander Moens de tweede dag van de brouwerijfeesten.

Elke eerste zaterdag van de maand komt de brouwerij met Tapas&Tabar naar de Boerenmarkt. Door de brouwerijfeesten lukt dit niet. Dus dan gaat Boerenmarkt Kaprijke toch voor de gelegenheid naar de Brouwerij?!

Boerenmarkt Kaprijke op zaterdag 4 juni van 9u30-12u30 dus bij Brouwerij Angarde, Vrouwstraat 25, Kaprijke.

De standhouders heten je van harte welkom: Frapa-Geitekazen, De Poldermol, hoevebakkerij Den Bunder, Van Eigen Kweek, hoeveslagerij ‘t Pauwenhof, BaaB, Imker Korf11 en De Floratheek!

Similar Posts