Wat zijn lefgozers  >>  Angar

Lefgozers

WAT ZIJN LEFGOZERS?

Durvers & doeners

Gepassioneerde makers en creatieve doeners. Ontwerpers, schrijvers en kunstenaars. Kwekers, bakkers en brouwers…  Wat ze allemaal met elkaar gemeen hebben? Ze hebben lef en steken hun ziel in hun creaties.

Wij houden van hun passie, daarom ondersteunen we hen via ons netwerk, onze evenementen en onze website.

Door de krachten te bundelen, willen we de lefgozers in contact brengen met hun doelgroep en potentiële consumenten.

 

WAAROM STEUNEN WE LEFGOZERS?

Initiatieven met LEF verdienen meer aandacht

Onze Visie: Wie Lokaal, Ecologisch en Fair te werk gaat, die bouwt aan een betere toekomst. Wie bewust bezig is met onze toekomst en die van onze kinderen, verdient extra ondersteuning. 

Onze Missie: Angär streeft naar meer Lokale, Ecologische en Faire initiatieven en vergroot hun slaagkansen door:

Wat lefgozers zeggen

Frapa
Frapa
Lees verder
De start van de samenwerking verliep parallel met onze opstart. Hierdoor zijn onze producten in Kaprijke en omstreken veel bekender geworden. We vinden de initiatieven van Angär heel tof. Vol lef, pit en lokaal! Ook de afspraken verlopen correct met wederzijds begrip. Formitastische samenwerking!
​Bart Van Laere
​Bart Van Laere
Bakkerij BAAB
Lees verder
​Vorig jaar tijdens de 10-daagse popup van Angär, voor ik met mijn bakkerij gestart was, kon ik een assortiment uittesten op een breed publiek. Nu ik bezig ben met mijn bakkerij kan ik tijdens de Angär-weekends mijn nieuwe creaties laten proeven. Angär is mijn proeflabo. Dankzij hen kom ik in contact met andere makers waarmee ik nu ​samenwerk.
Angelique
Angelique
Chouette Colette
Lees verder
Duurzaam, ecologisch en lokaal. Dat zijn principes waar mijn winkeltje van bij de start voor gaat. Ik heb graag persoonlijk contact met de koper van mijn kledij. Angär biedt me de mogelijkheid om een ruimer publiek te bereiken. Ik hou van de sfeer, de contacten en het sociale karakter.
Herman
Herman
Cowboys & Lasers
Lees verder
De losse sfeer van Angär heeft mij de kans gegeven om op een ongedwongen manier mijn creaties tentoon te stellen. Mede hierdoor kwam ik met diverse mensen in contact waar ik achteraf opdrachten voor heb uitgevoerd.
Studio Tiff
Studio Tiff
Lees verder
Ik ervaar de samenwerking met Angär als een springplank om te groeien als ondernemer. Ik vind het ook heel leuk om door de samenwerkingen nieuwe mensen te leren kennen.
Brouwerij Broers
Brouwerij Broers
Lees verder
De samenwerking met Angär matcht volledig met onze visie. We zijn een brouwerij die enkel met lokale ingrediënten werkt om het transport te beperken en elkaar lokaal te versterken. Bij Angär komen onze biertjes volledig tot hun recht.
Previous
Next

Hoe steunen we lefgozers?

Het Angär platform

Zowel in de fysieke als de digitale wereld bieden we een platform voor onze lokale helden. Deze lefgozers verdienen een duwtje in de rug en een stevig netwerk om op terug te vallen.

Als lefgozer breng je jouw producten in beeld van potentiële klanten via:

Daarnaast kan je op de Angär site jezelf, je product en je passie aan een breed publiek voorstellen.

Tot slot gebruik je Angär ook als plek om te netwerken. Je komt in contact met andere lefgozers, ondernemers, organisatoren,…  Ideaal om tot nieuwe inzichten te komen of om samenwerkingen aan te gaan.*

*Ben je zelf niet sterk in het beschrijven van jouw passie … geen probleem.
Angär helpt! In samenspraak stellen wij een mooi profiel voor je op zodat onze bezoekers direct zien waar jij voor staat!

Wie zijn de lefgozers van Angär?

Angär ondersteunt tal van lefgozers. Iedere maand komen er nieuwe bij. 

Benieuwd wie de lefozers zijn die met Angär in zee gaan?

HOE WORD JE EEN LEFGOZER?

Doe jij je ding op de lefwijze?

Ben je creatief en ondernemerd bezig? Wil je van je hobby je beroep maken? Wil je hulp bij het groeien naar een zelfstandige activiteit? Onderschrijf jij de waarde van Lokaal, Ecologisch en Fair werken? 

Dan ben jij vast en zeker een lefgozer! Vul hieronder het formulier in. We nemen persoonlijk contact met je op om alle details van jouw en van onze werking te bespreken. 

Hopelijk zien we elkaar snel en mogen we je binnenkort voorstellen als nieuwste Angär Lefgozer.

Ben jij een lefgozer?

Ben je zelf ook een creatieveling? Heb je lef en ben je een ondernemend type? Aarzel niet en toon je talenten! Je kunt gebruik maken van Angär als platform voor netwerking en promotie van je diensten of producten.

Meld je hier aan.

Scroll naar top