Met Wolf in den Gouden Leeuw  >>  Angar

Met Wolf in den Gouden Leeuw

Voor één keer gaat den Gouden Leeuw terug open! Helaas niet met Stefanie, wel met Cirque Constance!

Op vrijdag 20 augustus om 21u, tijdens de Augustuskermis, komt Wolf Vanwymeersch er optreden.

Wolf Vanwymeersch zette zijn eerste muzikale stappen met Waldorf, leerde lopen bij The Van Jets, vliegen en vallen doet hij nog steeds bij Elefant. Nu gaat hij ook op solotrip. 
Hij schrijft al heel zijn leven eigen nummers, maar sinds die vermaledijde lockdown acht hij de tijd rijp om die uit te brengen en live te spelen. 
Wolf heeft er al wat bandkilometers opzitten. Eerst maakte hij de rockpodia onveilig met Waldorf, daarna scheerde hij jarenlang lang hoge toppen met The Van Jets. De laatste jaren experimenteerde hij vooral met Mario Govaert, Maarten Flamand en Stijn Vanmarsenille in ‘supergroep’ Elefant. En sinds het voorbije (corona)jaar is hij ook thuis aan solowerk begonnen. 
Wolf, opgegroeid met The Beatles en Cohen, denkt liever niet in hokjes, maar in sferen. Zijn melodieën zijn aanstekelijk en de songstructuren verraden een eigenzinnig muzikaal brein. 


Live laat Vanwymeersch zich bijstaan door twee ervaren muzikanten: Stijn Vanmarsenille (Future Old People Are Wizards, Drums Are For Parades, Elefant) en Roeland Vandemoortele (Too Tangled, Rick De Leeuw). De eerste is zijn partner in crime sinds jaar en dag, de tweede leerde hij al jammend kennen. Dat ze een gouden trio vormen, bewijst een recente livesessie uit de Boma Studio.

FACEBOOK: https://www.facebook.com/events/1478919469167395

Deel deze pagina

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Over Angär

Angär is een platform voor initiatieven met LEF. Lees alles over onze werking en onze lefgozers.

Recente Berichten

Volg ons

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en blijf op de hoogte van al onze acties en initiatieven.

Scroll naar top