Eyneakker  >>  Angar

Eyneakker

Wat is Eyneakker

Martine Van Huffel is herboriste, docente en verhalenvertelster. Drie metiers die ze gepassioneerd samenweeft in haar lessen, workshops, boeken en ook gewoon in gesprekken. Met haar levendige kennis, nieuwsgierigheid en ervaring neemt ze je mee op inspirerende en bochtige tochten. Naar kruiden- en abdijtuinen te lande, naar Mont Vireux en de Drôme (in Frankrijk), naar Zanzibar en Canada. Al is ze al 35 jaar verankerd in Kaprijke.
Ze is twintig jaar docent in diverse herboristenopleidingen en geeft kruidenlezingen en -workshops aan volwassenen.

Eyneakker
Eyneakker

Martines hoofd zit vol met verhalen voor haar kleinkinderen. Haar eerste boek ‘Leni’s kruidenboek’ verscheen in 2019. Een prachtig en met veel zorg geschreven en geïllustreerd (door Anne Ooms) verhaal- en doeboek. Een mooi prinsessenboek op maat van haar oudste kleindochter Leni, vol doetips en recepten en tips voor een kleine limonadetuin. Vol speelse zijsprongetjes die je uitnodigen te fantaseren, te ontdekken, verder te denken en vooral op ontdekking te gaan en te experimenteren.
Martine houdt er rekening mee dat alle ingrediënten makkelijk vindbaar zijn en de planten ook in een kleine stadstuin passen. Leni en haar moeder testten alle opdrachten en recepten uit.
Het boek nodigt kinderen en ouders uit om samen te lezen, te doen, te maken en te ontdekken. Ook ouders kunnen veel bijleren.

Eyneakker

Contactgegevens

Eyneakker
Kruidenworkshops, lezingen en boeken

Martine Van Huffel
Heinestraat 23, 9970 Kaprijke
0475 97 20 98
info@eyneakker.be

Via de webshop van Eyneakker kan je Leni’s kruidenboek en een DIY-pakket voor madeliefjesolie en zalf bestellen. 
Het aanbod workshops en lezingen vind je op de website.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Meer Lefgozers

Scroll naar top