Boerenmarkt Kaprijke vanaf 1 mei '21 met Robby Cars-shuttlebus voor mensen uit omliggende gemeenten  >>  Angar

Boerenmarkt Kaprijke vanaf 1 mei ’21 met Robby Cars-shuttlebus voor mensen uit omliggende gemeenten

Naast Galerie Stadhuis, op het plein achter het standbeeld van de man-met-de-toeter, kan je terug elke zaterdagvoormiddag van mei tot eind augustus ‘21 terecht voor de Boerenmarkt. Lokale producten worden er in een gezellige setting aan de man gebracht.

Er is een aanbod bestaande uit zowel food als non-food. De nadruk ligt op korte keten, lokale starters en creatievelingen. Zuivelproducten verwerkt op de boerderij, seizoensgroenten, aardappelen geteeld op 3km van Kaprijke, craftbeer, een lokale traiteur met take-away, handgemaakte keramiek, ambachtelijke vleeswaren, ecologisch geteelde bloemen, brood uit een houtgestookte steenoven, … Boerenmarkt Kaprijke heeft LEF en is Lokaal, Ecologisch en Fair!

Tip: Breng zeker ook jouw UitPAS mee want bij Boerenmarkt Kaprijke kan je sparen voor een unieke Boerenmarkt-Kaprijke-boodschappentas.

Voor mensen die dit wensen, wordt er dankzij Robby Cars een gratis shuttlebusje ingelegd. Dit busje passeert in Sint-Laureins, Sint-Margriete, Waterland-Oudeman, Watervliet, Bentille, Bassevelde, de Landsdijk en Boekhoute. Na de boodschappen wordt iedereen terug gebracht. Ook hier wordt er volgens de corona-maatregelen gewerkt. De busroute en tijden zijn te raadplegen op deze pagina: klik hier

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en blijf op de hoogte van al onze acties en initiatieven.

Scroll naar top