Kaprijke Boerenmarkt  >>  Angar

Kaprijke Boerenmarkt

Boerenmarkt Kaprijke, elke zaterdag van 9u30-12u30 (vanaf 1 mei ’21 tem augustus ’21)

Naast Galerie Stadhuis, op het plein achter het standbeeld van de man-met-de-toeter, kan je elke zaterdagvoormiddag van mei tot eind augustus ‘21 terecht voor de Boerenmarkt. Lokale producten worden er in een gezellige setting aan de man gebracht. 

Er is een aanbod bestaande uit zowel food als non-food. De nadruk ligt op korte keten, lokale starters en creatievelingen. Zuivelproducten verwerkt op de boerderij, seizoensgroenten, aardappelen geteeld op 3km van Kaprijke, craftbeer, een lokale traiteur met take-away, handgemaakte keramiek, ambachtelijke vleeswaren, ecologisch geteelde bloemen, brood uit een houtgestookte steenoven, … Boerenmarkt Kaprijke heeft LEF en is Lokaal, Ecologisch en Fair!

Tip: Breng zeker ook jouw UitPAS mee want bij Boerenmarkt Kaprijke kan je sparen voor een unieke Boerenmarkt-Kaprijke-boodschappentas.

De shuttle-dienst voor de inwoners van omliggende gemeenten gaat niet langer door. Er was te weinig interesse. Wel interessant om te testen. Mocht hier voldoende vraag naar zijn, zijn we wel bereid om dit terug op te starten.

Volg alle recente info, acties en nieuwtjes over de Boerenmarkt op Facebook Boerenmarkt Kaprijke

Boerenmarkt Kaprijke, een organisatie van vzw Plan B, gemeente Kaprijke en de standhouders: BaaB, Geitekazen Frapa, Boer Steven, Miraflores, Wijnen Maarten, Koffie Quin, Van Eigen Kweek, ‘t Pauwenhof, Chantal van de Vlotte en Luc De Windt.

Scroll naar top