Kaprijke Boerenmarkt  >>  Angar

Kaprijke Boerenmarkt

Boerenmarkt Kaprijke, elke zaterdag van 9u30-12u30 

Vul onze bevraging in en maak kans op één van de drie boodschappentassen (actie geldig tot 22 november ’21):

www.angar.be/wijzijndeboerenmarkt

Vanaf oktober ’21 kan je in het Oud Stadhuis (Plein 1, Kaprijke) terecht voor de Boerenmarkt. Lokale producten worden er in een gezellige setting aan de man gebracht. Onder de gewelven van deze prachtige locatie kan je op een ongedwongen manier met de locale producenten kennismaken. Van april tem september is het pleintje naast het Oud Stadhuis de locatie om in de lente-& zomerzon op de Boerenmarkt te struinen.

Er is een aanbod bestaande uit zowel food als non-food. De nadruk ligt op korte keten, lokale starters en creatievelingen. Zuivelproducten verwerkt op de boerderij, seizoensgroenten, aardappelen geteeld op 3km van Kaprijke, craftbeer, een lokale traiteur met take-away, handgemaakte keramiek, ambachtelijke vleeswaren, ecologisch geteelde bloemen, brood uit een houtgestookte steenoven, … Boerenmarkt Kaprijke heeft LEF en is Lokaal, Ecologisch en Fair!

Tip: Breng zeker ook jouw UitPAS mee want bij Boerenmarkt Kaprijke kan je sparen voor een unieke Boerenmarkt-Kaprijke-boodschappentas.

Volg alle recente info, acties en nieuwtjes over de Boerenmarkt op Facebook Boerenmarkt Kaprijke

Boerenmarkt Kaprijke, een organisatie van vzw Plan B, gemeente Kaprijke en de standhouders BaaB, Frapa-Geitekazen , Boer Steven, Miraflores, Wijnen Maarten, Koffie Quin, Van Eigen Kweek, Hoevebakkerij Den Bunder en Hoeveslagerij ‘t Pauwenhof

Scroll naar top